Selecteer een pagina

Over Tineke

Geen tijd hebben voor bezinning is geen tijd hebben om te kijken waar we heen gaan, omdat we het te druk hebben met er te komen.

Ik groeide op bij ouders die kennis en studeren belangrijk vonden. Héel belangrijk. Hoge cijfers en boekenwijsheid werd erg gewaardeerd. Dat maakte dat ik mijn leven lang allerlei studies en opleidingen volgde. Ik werd gewaardeerd, zeker. Om wat ik deed. Niet om wie ik was… Daar kleefde uiteindelijk een behoorlijk prijskaartje aan, iets wat ik pas op latere leeftijd ontdekte en kon ontrafelen. Een lange weg in pijn, bewustwording en heling.
Tegelijkertijd heeft het me veel goeds gebracht; na een aantal studies en banen in de wijkverpleging, kinderpsychiatrie en jeugdzorg, geef ik al weer 15 jaar met veel plezier les als docent Pedagogiek aan diverse HBO en Masteropleidingen bij de HAN in Nijmegen. Met één verschil: ik doceer de laatste jaren slechts hetgeen ík belangrijk vind in het leven; supervisiekunde, coachingsvaardigheden en communicatietrainingen. Ofwel alles wat te maken heeft met oprechte aandacht, werkelijk contact en verbinding.
Daarnaast begeleid ik vanuit mijn eigen praktijk ’de Onderstroom’ particulieren en professionals met diverse vragen. Zowel op het gebied van zingeving, stressreductie, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, als werk gerelateerde vragen en duurzame inzetbaarheid.
Wanneer ik zoals afgelopen periode groepen gemotiveerde huisartsen en studenten mag begeleiden met Mindfulness en Compassie, voel ik dankbaarheid. Ook wanneer ik werk aan mijn eindscriptie tot Biodanza docent over het ingewikkelde thema ‘kwetsbaarheid’. En zeker als ik mag oppassen op mijn 3 prachtige kleinkinderen; de beste leermeesters en ‘spiegeltjes’ ever.

Kortom: ik sta midden in het leven, volop genietend van alle mooie mensen die ik mag ontmoeten en die me toevertrouwen een stuk mee te lopen op hun levenspad. Ik zie ernaar uit je te ontmoeten.

CONTACT

Centrum 't Ven
Schoolweg 148
5916 PL Venlo

 

info@centrumvoormindfulnessvenlo.nl

+31 (0)77 77 03 390

8 + 4 =